keskiviikko 6. huhtikuuta 2016

200

Kaksisataa luettua tai kuunneltua teosta takana. Blogi on ollut pystyssä nyt reilut kolme vuotta. En tiedä mikä muiden kirjabloggaajien tahti on, mutta itselleni tämä on oikein sopiva. En ole erityisen nopea lukemaan, ja äänikirjojen kuuntelu on muutenkin hitaampaa kuin että itse lukisin samat teokset. Lisäksi olen siinä mielessä huono bloggaaja etten käy lukemassa muiden blogeja. Pitäisi varmaan.

Luku/kuuntelutahti on ollut kuitenkin noin kirja viikossa. Toki menee aikoja, jolloin luen enemmän, toisinaan taas vähemmän. Nyt kuitenkin tuntuu, että koko ajan on joku teos kesken, tai jopa useampi, mikä ei ole ollenkaan minun tapaistani. Haluan yleensä keskittyä yhteen kirjaan kerrallaan.

Olen lainannut paljon kirjoja/äänikirjoja kirjastosta, joten oman hyllyn teokset ovat jääneet vähemmälle huomiolle. Siellä kuitenkin polttelee muutama todella herkullinen teos ja odotan että pääsisin niiden kimppuun. Voi olla, että vasta kesällä ryhdyn urakoimaan noita teoksia. Kevään aikana haluaisin kirjoittaa jo aikaisemmin lukemistani kirjoista jotka löytyvät omasta hyllystäni. Tämän olen tainnut muutoinkin asettaa itselleni yhdeksi tämän vuoden tavoitteeksi!

Tästä on kuitenkin hyvä jatkaa :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...