keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Leena Lehtolainen: Rautakolmio

Lehtolaisen uusin Maria Kallio -dekkari ei tuottanut pettymystä! Tuttua, turvallista, jännittävää ja hieman romanttistakin. Elokuun puolella hankittu mutta vasta nyt luettu :)

Kuva: Tammi

Maria Kallio on kesäleskenä muun perheen ollessa purjehtimassa. Meri heittää Marian eteen kaksi ruumista joten perheen purjehdus jää taka-alelle Marian paneutuessa töihin. Meri on vahvana elementtinä läpi koko teoksen, ja lisää yllätyksiä on luvassa Marialle menneisyyden tullessa vastaan varoittamatta nurkan takaa.

Kallion, Koivun ja Puupposen tiimi saa vahvistukseksi Jennan, kolmikon ex-kollegan tyttären. Oliko Jennan ottaminen tiimiin oikea valinta? Marialla on kädet ja sydän täynnä töitä sekä huolia. Milloin Iida on kateissa, milloin Maria viettää iltaa epämääräisissä olosuhteissa.

Kirjan parasta antia on Lehtolaisen takuuvarma kerronta sekä tietenkin Marian henkilöhahmo. Taitoluistelukin on jälleen mukana sivulauseessa. Tuntui hyvältä lukea tutun hahmon kuulumisia Hilja Ilveskeron seikkailuiden jälkeen. Toivottavasti tämä ei ollut viimeinen Maria Kallio, sillä minusta tuntuu että hahmolla olisi vielä annettavaa meille rikoksennälkäisille lukijoille!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...