tiistai 19. elokuuta 2014

Lisa R. Jones: Inside out -trilogia

Lupaan itselleni, että tämä on viimeinen "tämmöinen" trilogia minkä ostan tai luen. Olisi pitänyt uskoa vaistoa, etteivät nämä ainakaan parane. Kovasti hehkutetaan, mutta perus-Harlequin-tavaraa nämä kaikki taitavat olla, valitettavasti.

No, Inside out -trilogia pitää sisällään kirjat Ihosi alla, Sisälläni ja Paljastus. Kuten arvata saattaa, päähenkilönä on nuori nainen sekä komea ja salaperäinen mies. Tällä kertaa tapahtumat sijoittuvat taide-maailmaan. Sara rakastaa taidetta ja pääsee kuin sattumalta suureen taidegalleriaan töihin. Ensin on hieman epäselvää kumpi kirjan komistuksista on Saran unelmien mies: taidegalleristi Mark vai taiteilija Chris. No, Chris vetää pidemmän korren.

Saran ja Chrisin tarinan rinnalla seurataan myös salaperäisen Rebeccan tarinaa päiväkirjan kautta. Sara on muuten perinyt juuri Rebeccan työn galleriassa, ja tietenkin myös Mark on jollain tavalla juonessa mukana alusta loppuun. Chrisillä on tietenkin omat ongelmansa ja Sara lupaa eheyttää hänet.

Sarjan viimeinen osa, jossa luvataan SE suuri paljastus, on aikamoinen lässäys. Paljastus ei ole (minusta) mitenkään päätähuimaava tai erikoinen. Ja sitä seksiäkin on, mutta... Jospa nyt muistaisin pysyä näistä tämän tyyppisistä kirjoista erossa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...