tiistai 7. helmikuuta 2017

Sari Luhtanen: Tähtirooli

Olen tämän vuoden puolella ottanut jo useamman hypyn tuntemattomaan. Turvallisesti kirjaston äänikirjoilla, mutta olen ollut positiivisesti yllättynyt. Tämänkin chick litin löysin kirjaston äänikirjahyllystä ja otin mukaan testatakseni kuinka kotimainen viihde toimii minulle. Lopputunnelmat ovat hieman kaksijakoiset, toisaalta pidin, toisaalta en.


Ehkä tämä ei ole aivan sitä perinteistä chick litiä, mutta koska genre on minulle vieras en ole paras ihminen arvioimaan tätä. Olisin kaivannut ehkä hieman enemmän jotain, enkä osaa määrittää mitä. Tarina, kieli ja hahmot toimivat kevyellä tavallaan, mutta silti tämä tasapainoili mielestäni jollain rajalla. Ehkä syy oli Auran lapsuudessa, ja olisinkin kaivannut ehkä enemmän ratkaisuja sen osalta.

Aura Purola on psykologi jolla on ihana poikaystävä, mukava työ ja uusia haasteita tosi-tv formaatin parissa. Poikaystävä Joel tosin vetäytyy etäämmälle, ja onko hän kuitenkaan Auralle se oikea, niin paljon Aura on häneltä salannut. Sisar Bea ja äiti Hanna aiheuttavat Auralle harmaita hiuksia, kun taas komea remonttimies ja Joelin kaksoisveli Leo sydämentykytyksiä.

Aura säätää ja säheltää elämänsä kanssa. Rahaa palaa ja uusia salaisuuksia keräytyy. Välillä ollaan umpikujassa, mutta onneksi kaikesta selvitään lopulla kunnialla maaliin. Loppu on ehkä yllätys Auralle itselleenkin, mutta kaikesta huolimatta se on onnellinen. Kevyt höppä minkä voi huoletta kuunnella puolella korvalla.

Tämä on luettu myös näissä blogeissa: Evarian kirjahylly, Lukulampun valossa ja Kirjakaapin avain.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...