torstai 21. maaliskuuta 2013

Alku

Kirjahyllyssäni on noin 300 nidettä. Lisäksi ostan niitä jatkuvasti lisää. Yleensä suosin alennusmyyntejä, mutta suosikkikirjailijoiltani ilmestyvät uutuudet ostan heti. Minulle käyvät niin kovakantiset kuin pokkaritkin, sisältö on tärkein.

Tähän blogiin tulen kirjoittamaan lukemistani kirjoista. Tarkoitus on, että tästä tulee päiväkirja itselleni, paikka mihin voin palata tarvittaessa. Kirjoitan tänne myös niistä kirjahyllyni kirjoista, jotka olen lukenut jo aikaisemmin.

Luen kirjallisuutta laidasta laitaan. Pidän niin dekkareista kuin romanttisistakin tarinoista, seikkailuista ja jännityksestä. Suosikkejani ovat muun muassa Kaari Utrio, Marko Kilpi, Diana Gabaldon, Ilkka Remes, Leena Lehtolainen jne.

Blogin julkaisutahti voi olla verkkaista. Tällä hetkellä en ole päässyt lukemaan kunnolla pitkään aikaan, joululahjaksikin saadut kirjat ovat vielä avaamatta. Tavoitteeni on korjata tilanne ja löytää jälleen aikaa lukemiselle lapsiperheen kiireen keskeltä. Kiireestä johtuen minulla ei myöskään ole mahdollisuutta seurata muita kirjablogeja.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...